en midsommarnattsdröm

Så var det förbi. Det är väldigt tyst här hemma i Råcksta. Inga skrålande göteborgare, inga halvnakna punkare, inga fulla poppare, ingen ständig musik. Med tystnaden rullar vemodet in, jag kan inte hjälpa det. Och jag har redan glömt hur jobbigt det var att vakna i ett ovettigt varmt tält och hur äcklig jag kände mig efter inte ha duschat på en vecka. Nu är mitt hår fint och rent och allt jag ser på bilderna från den gångna veckan är sol, artister och fina vänner.
Men det är fortfarande sommar och jag flyger fortfarande på vissa minnen och nästa år igen så!

Här är några av alla band vi lyckades bocka av på listan.
Molotov Jive
The Soundtrack of Our LivesPete DohertyRazorlightHåkan Hellström


Egentligen borde jag sova nu, ska upp och jobba imorgon. Men igår vid den här tiden var jag på en av de bästa konserterna i mitt liv hittills. Det var ljust och jag hade ingen tanke på att sova. Det är det jag saknar.

Tack alla underbara folk för en fantastisk vecka!

!Äntligen


ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på

Solen har kommit fram så här på kvällskanten. Vid den här tiden imorgon så befinner jag mig äntligen på Svinnersta. Kanske sitter jag på gräsmattan, kanske i barnkammaren, kanske går jag husesyn i ladan eller så sitter jag på bryggan vid sjön. Oavsett vilket så kommer jag att andas stillhet och se trädtopparna på björken igen.

Och gud (?) vet att jag behöver just det, efter detta år. Är helt overkligt att hela ettan är förbi. Att jag gått ett helt skolår på Kungsholmens gymnasium. Jag har längtat längtat efter idag i flera månader, men det är ändå lite vemodigt. Inte för att jag kommer att sakna mina kompisar, de kommer jag att träffa, inte för att jag kommer att sakna att inte komma till skolan varje dag, utan för att jag aldrig får tillbaka mitt första år. You don't know what you've got until you're missing it a lot.

Men FUCK vad skönt det är med sommarlov! Festival, London, Italien/Kroatien, solsken, ljusa nätter, ingen stress. Att leva!
Och jag vet att det kommer att bli en av mina bästa somrar någonsin, no matter what I miss. Jag har underbara vänner att dela den med


Ta mig till den där festen i stan
Där människor är som du och jag
Dom dansar högt över varje lag
Och där vill jag också vadet gör ingenting om dina händer är här
Jag längtar till vatten, till solnedgångar, till gräsmattor, till våt sand, till fågelkvitter genom fönstret på morgonen. Snart är jag där och jag känner friheten.

Nära slutet nu. Tiden går fort när man hoppas.
Vi är förlorade, vi två, sen vi var 17 år


Åtminstone är jag det. Jag önskar att du också kunde vara lite förlorad.

RSS 2.0